Warning: mysqli_connect() [function.mysqli-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100505 in /home/motortec/public_html/inc/dbc.php on line 2
Motortech Consulting i ove godine na jubilarnom 30. METSTRADE-u u Amsterdamu | Motortech Consulting d.o.o. Pula

Vijesti

Motortech Consulting i ove godine na jubilarnom 30. METSTRADE-u u Amsterdamu

Motortech Consulting i ove godine na jubilarnom 30. METSTRADE-u u Amsterdamu

Sretni smo najaviti ovogodišnji nastup Motortech Consulting-a na jubilarnom 30. METSTRADE-u u Amsterdamu, gdje ćemo zajedno sa partnerskim tvrtkama predstaviti naše proizvodi poslovne mogućnosti. Za sve koji planiraju pohoditi najveći B2B sajam brodske opreme u svijetu, moći ćete nas posjetiti od 14.-16.11.2017. na štandu broj 07.112. Predstaviti ćemo Isuzu diesel motor, te Griffin separatore.

METSTRADE show u RAI-u u Amsterdamu je jedina istinska međunarodna B2B izložba maritimne industrije. To je idealno mjesto za stvaranje profitabilnih poslovnih odnosa i svojevrsni izlog novih proizvoda od strane 1,471+ izlagača iz više od 40 zemalja. METSTRADE kombinira nove proizvode, seminare i bez premca je u pogledu mogućnosti umrežavanja zemalja, tehnologije i industrije. Sajam je podijeljen na tri područja: Super Yacht paviljona, paviljona izgradnje i materijala, te paviljon marina i okućnica. Ovi paviljoni svaki za sebe nude samostalne platforme sa svojim konceptima, programom i povezanim događajima.

Online katalog METSTRADE-a