Warning: mysqli_connect() [function.mysqli-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100236 in /home/motortec/public_html/inc/dbc.php on line 2
Organizacija manifestacija | Motortech Consulting d.o.o. Pula

Organizacija manifestacija

Organizacija manifestacija

Motortech Consulting izvršni je organizator Pula Boat Faira (PBF) od 2010. godine kada je po prvi puta održan podno pulskog Amfiteatra. Otada se tradicionalno održava u Tehnomont Marina Verudi svake godine u Listopadu. PBF je sajam brodske opreme i brodova s naglaskom na poslovne sastanke koji se održavaju u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK) i svake godine privuku veliki broj izlagača i sudionika iz cijele Euro regije.

Pula Boat Fair 2016

Podjelom priznanja i nagrada završio je 7. međunarodni sajam proizvođača i distributera brodske opreme i brodova Pula Boat Fair koji je ove godine okupio više od stotinu domaćih i stranih izlagača, proizvođača i gospodarstvenika u Tehnomontovoj Marini Veruda u Puli. Bila je to prilika da se tijekom tri dana na jednom mjestu susretnu proizvođači koji su međusobno razmjenjivali iskustva, kontakte i dogovarali potencijalu poslovnu suradnju s ciljem predstavljanja i otkrivanja novih proizvoda i usluga kao i istraživanja novih poslovnih mogućnosti.

Organizacijski tim Motortech Consulting-a kao izvršnog organizatora izrazio je zadovoljstvo ovogodišnjom sajamskom ponudom i posjećenošću. Ovogodišnji je sajam prema ocjenama i najozbiljniji dosada što potvrđuju i brojne pozitivne reakcije izlagača i publike, što je svakako poticaj za dodatni iskorak po pitanju kvalitete i ponude za 2017. godinu.

U sklopu 7. Pula Boat Fair-a već tradicionalno, održani su međunarodni poslovni susreti u organizaciji HGK Županijske komore Pula i Europske poduzetničke mreže. Ove godine, poslovni su razgovori okupili pedesetak sudionika, poslovnih subjekata iz čitave Hrvatske, iz Italije, Srbije, Slovenije i Turske čime se postiglo kvalitetno sektorsko umrežavanje i kreiranje novih poslovnih prilika i mogućnosti.

Ovogodišnji je sajam protekao u znaku 160 godina Uljanika, a završni dan održane su prezentacije izlagača. Jedan od ciljeva pulskog brodogradilišta jest da se što više hrvatskih dobavljača i proizvođača uključi u zahtjevan proces izgradnje specijaliziranih brodova kakve Uljanik proizvodi.