Warning: mysqli_connect() [function.mysqli-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100236 in /home/motortec/public_html/inc/dbc.php on line 2
Strategija | Motortech Consulting d.o.o. Pula

Strategija

Usklađenost

Projekti koje razvijamo usklađeni su s najnovijim međunarodnim propisima renomiranih svjetskih registara. Spremnost da u svakom trenutku odgovorimo zahtjevima sve striktnijih propisa po pitanju sigurnosti i ekologije, omogućuje nam konkurentnost na svjetskom tržištu.

Održivost

Održivost je komponenta koja nam omogućuje dugogodišnji razvoj. Postupno uvodimo nove tehnologije ne vodeći se trenutnim trendovima već empirijskim pokazateljima u svrhu optimizacije korištenja prirodnih resursa. U tu svrhu razvoj vlastitog hibridnog diesel električnog agregata ide u korak sa razvojem proizvodnje ekološki prihvatljivih izvora energije.

Odgovornost

Posebna briga vodi se o karijerama naših zaposlenika i lokalne zajednice jednako kao što nastojimo kreirati odgovornost prema prirodi i okolišu više od 22 godine našeg poslovanja. U tu svrhu klasificiramo i odvajamo sve vrste otpada nastale u proizvodnji kako bi se daljnjom oporabom pretvorili u korisnu energiju. Projektni zadaci u većini slučajeva zahtjevaju posebne mjere zaštite, bilo da se radi o električnim vodovima i spojevima bilo da se radi o fluidima. U segmentu društvene odgovornosti educiramo naše zaposlenike da se prema svakom zadatku odnose u skladu s očuvanjem okoliša.

Strategija