Warning: mysqli_connect() [function.mysqli-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100236 in /home/motortec/public_html/inc/dbc.php on line 2
Servisiranje i ispitivanje | Motortech Consulting d.o.o. Pula

Servisiranje i ispitivanje

Pružamo usluge servisa, dijagnostike, testiranja, proizvodnje, instalacije i implementacije dieselskih GenSetova, diesel električnih agregata, brodskih motora, turbina, visokotlačnih pumpi i ostale brodske opreme.

Naša soba za testiranje jedna je od malobrojnih na Jadranu. Opremljenja je visokosofisticiranom tehnologijom za ispitivanje i mjerenje podataka pogonskih motora, generatora i generatorskih setova snage od 30 do 3.000 kWe.

Brodski motori

Ovlašteni smo i osposobljeni za servisiranje i ispitivanje vodećih svjetskih proizvođača brodskih motora.

Diesel električni agregati

Visokosofisticirana oprema i stručno osposobljeni kadar omogućuje nam vrhunsku uslugu u domeni desel električnih agregata.

Visokotlačne pumpe

U našoj radionici raspolažemo sa dva probna stola za ispitivanje i podešavanje visokotlačnih pumpi goriva (BOSCH, LUCAS, MOTORPAL,…). Jedan je za manje pumpe do 8 cilindara, a drugi za velike do 18 cilindara sa snagom pogonskog motora od 32 kW na više. Osposobljeni smo i za intervencije na servisiranju i podešavanju regulatora Bosch, Woodward i Barber Colman.