Warning: mysqli_connect() [function.mysqli-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100236 in /home/motortec/public_html/inc/dbc.php on line 2
Direktor Motortech Consultinga održao predavanje za studente Fakulteta ekonomije i turizma | Motortech Consulting d.o.o. Pula

Vijesti

Direktor Motortech Consultinga održao predavanje za studente Fakulteta ekonomije i turizma

Direktor Motortech Consultinga održao predavanje za studente Fakulteta ekonomije i turizma

U sklopu kolegija Poduzetnišvo, studenti II. godine preddiplomskog studija, te svi ostali zainteresirani studenti smjera Managemnet i poduzetništvo, poslušali su zanimljivo predavanje g. Livia Bolkovića, direktora pulskog Motortech Consultinga d.o.o., vodećeg proizvođača dizel električnih agregata u Hrvatskoj i najvećeg servisa za brzohodne dizel agregate na Jadranu.

U izlaganju, gospodin Livio Bolković, opisao je svoj poduzetnički put, svoj i tvrtkin rast i razvoj, te kako su ga prethodna radna i životna iskustava oblikovala da postane poduzetnik i menadžer kakav je danas. Studentima je naglasio važnost poštivanja svakog radnika i prepoznavanja onog najboljeg u njemu. Također, analizirao je stanje na tržištu, osvrnuo se na pitanje konkurencije, istaknuo svoju konkurentsku prednost. Uz to, g. Livio Bolković, naveo je kako u svojem poslovanju teži održivom razvoju.

Stekavši veliki dio svog radnog iskustva u Uljaniku, studenti su iz prve ruke mogli čuti kako je Uljanik nekad poslovao, no, što je i s Uljanikom danas. Direktor Motortech Consultinga dotaknuo se i stanja istarskog gospodarstva, te iznio korisne savjete kako uspješno pomiriti turizam i proizvodne djelatnosti u našem Gradu, Županiji.

Studenti su bili pod dojmom izlaganja, posebice zbog iznesene cjelovite slike o gospodarskom stanju, ali i zanimljive poduzetničke priče, te politike firme da podupire mladu radnu snagu, pa su neki istakli kako im je želja da njihov budući poslodavac izgleda upravo tako – da motivira i inspirira!

(preuzeto sa https://fet.unipu.hr/fet/novosti?@=2fiq0#news_79728)